Gulvafhøvling Odense

Gulvafhøvling Odense er lige os. Vi tilbyder gulvafhøvling Fyn og kan træde til med kort varsel. Med vase i Odense rykker vi gerne ud og udføre gulvafhøvling Svendborg og andre steder på Fyn.

Billig gulvafhøvling Odense

En gulvafhøvling er beregnet til de gulve, der trænger ekstra meget til at blive renoveret i overfladen. Neden under den medtagne overflade er træet som nyt, og det er dette nye træ, som gulvafhøvlings maskinen skal nå ned til. Laget befinder sig kun ganske få mm underoverfladen af lak, maling og ridser, men når man skønner at en gulvafslibning ikke er nok, vil en gulvafhøvling komme på tale.

Vi er din gulvsliber Odense

Det er ikke enhver gulvmand eller gulvsliber, der kan udføre en gulvafhøvling. Afhøvling af trægulve kræver erfaring og træteknisk viden. Den stor gulvhøvl fjerner 3 – 4 mm af gulvoverfladen, modsat en gulvafslibning som kun fjerner ca. 1 mm.  Som gulvsliber Odense kører vi rundt på hele Fyn og kan tiltræde med kort varsel.

 

Gulvafhøvling med moderne effektive maskiner

Gulvafhøvlingen foregår med en effektiv maskine, der med små skarpe høvle fjerner lag efter lag af den grimme overflade. Dette fortsættes indtil vi er nået ned til det nye træ, hvorefter gulvene får en let gulvafslibning, som den sidste finish på arbejdet.

Med en gulvafhøvling maskine kan alle trægulve derfor få fornyet deres overflade og blive smukke, lyse og lækre og tilmed dufte herligt af nyt træ.

Gulvbehandling

Efter følgende skal gulvene have en beskyttelse af overfladen i form af en lakering, en sæbebehandling eller en oliebehandling, og den side af sagen klarer vi også meget gerne, så du kan overlade alt til os og bare nyde de nye smukke gulve.

 

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Vil du have et godt tilbud fra os på en gulvafhøvling, så udfyld vores kontaktskema, og send det til os. Så kontakter vi dig hurtigt for at aftale en dato, hvor vi kommer forbi og ser på gulvenes tilstand.

Et par dage herefter sender vi et tilbud og kan du acceptere dette tilbud,  er det bare at glæde sig til at nyde de nye smukke gulve og møblere rummene.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Gulvafhøvling Odense, 10.0 out of 10 based on 1 rating