Gulvafslibning Hørsholm

Gulvafslibning Hørsholm,  Rungsted, Kokkedal og hele området langs Strandvejen. Ved at benytte os får du kvalitet for pengene, og selvom vores firma navn ikke lyder særlig Nordsjællandst, arbejder vi over hele landet. Odense Gulvafslibning har en lokal gulvmand og gulvsliber i området som er klar til at hjælpe dig med dine gulvopgaver. Lad det komme an på en prøve og kontakt os gerne.

Gulvafhøvling Hørsholm

afslibning af gulve Hørsholm samt gulvfornyelse forskønner hjemmets gulv. Her er din lokale gulvmand i Rungsted Kyst, Kokkedal, og Nivå, og tilbyder billig gulvafslibning priser Hørsholm samt gulvopgaver i god kvalitet. Afslibning, gulvfornyelse og gulvbearbejdning udføres af fagligt dygtige gulvfolk i Hørsholm, herunder Rungsted Kyst, Kokkedal og Nivå.

Gulvafslibning Hørsholm, Nivå og Høsterkøb

I Trørød og Vedbæk samt Hørsholm løser vi alle gulvrenoveringer indenfor afslibning, høvling samt behandling med olie, lak, lud, hvid lak, sæbe, voks, hvid lud, hvid olie og bejdse. Pudsning, gulvarbejder og gulvsøgning udføres af dedikerede håndværkere i Hørsholm, herunder Rungsted Kyst, Kokkedal og Nivå. Vil du være gør-det-selv gulvmand? tilbyder vi gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskine til ‘hjemmegjort slibning’.

Billig gulvafslibning priser Hørsholm

Jeg udlejer maskiner til gulvafslibning i sæt bestående af: rondelsliber, valsesliber, hjørnesliber, kantsliber til skarpe priser. Her udføres alt pudsning, behandling og gulvrestaurering professionelt, til billig gulvafslibning priser Hørsholm. Hent inspiration til dit nyafslebne parket og besøg vores gulvsnedkeri i Hørsholm, her er der gulv i forskellige gulvtyper, træsorter, gulvbehandlinger, overfladestruktur samt hvor vedligeholdelses venlig det er.

Den bedste gulvmand i Hørsholm

Alt gulvjob og gulvslibning er vores specialitet hvor vore kompetente gulvhåndværkere udfører professionelt gulvarbejde til særdeles billig gulvafslibning priser Hørsholm. Lad os afslibe dit lamelgulv professionelt og få en gulvoverflade som du bliver tilfreds med. Jeg udfører enhver form for gulvrenovering og afhøvling, herunder:

  • Gulvafhøvling
  • Gulvopfriskning
  • Gulvabonnement
  • Gulvlægning
  • Gulvbearbejdning
  • Gulvreparation
  • Gulv tilstandsrapport

Gulvafhøvling er en mulighed!

Der er en række steder hvor en gulvafslibning ikke er muligt. Det er især på trægulve med en kraftig overfladebehandling eller -belægning, som ikke umiddelbart kan slibes væk. Ved trægulve med fernis, fuldmaling, limrester, tæpperester eller måske niveauforskelle og skævheder, er en gulvafhøvling den eneste måde. Her bearbejdes det massive trægulve med en stor gulvhøvl, som ved hjælp af skarpe klinger (knive) skræller høvlspåner af træet. Det kræver en fagmand og professionel gulvmand, som har erfaring og ekspertise i netop styring af den stor og kraftige gulvhøvl.  Få mere viden om gulvafslibning Hørsholm, og kontakt os gerne.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.