Gulvafslibning Horsens

Gulvafslibning Horsens er en specialitet hos os som gulvfirma. Har du et trægulv som er grimt? Vore dygtige gulvfolk er fagfolk indenfor bearbejdning af trægulve, herunder gulvopfriskning og gulvforbedring. Vi kan derfor hjælpe dig med at forvandle dit trægulv til et helt nyt. Det er enkelt og let, for vi benytter en gulvafhøvling eller gulvafslibning. Her fjernes den gamle gulvoverflade, hvorefter gulvmanden kan påføre en gulvbehandling efter ønske. Om det skal være lak, hvid lak, olie, hvid olie, lud eller noget helt andet? bestemmer du.

Gulvfirma Horsens

Slibning af gulve Horsens og gulvrenovering fornyer din gulvoverflade. Vi er din lokale gulvvirksomhed i Torsted, Daugård, og Hedensted, og laver billig gulvafslibning priser Horsens samt gulvopgaver i høj kvalitet. Afslibning, gulvrenovering og afhøvling laves af meget dygtige gulvslibere i Horsens, herunder Torsted, Daugård og Hedensted.

Gulvafslibning Horsens, Odder og Hedensted

I Løsning og Hovedgård samt Horsens løser vi alle gulvopgaver indenfor slibning, afhøvling samt gulvbehandling med lud, lak, olie, sæbe, voks, hvid lak, hvid lud, hvid olie og bejdse. Gulvslibning, gulvforbedringer og gulvopgaver udføres af lokale gulvmænd i Horsens, herunder Torsted, Daugård og Hedensted. Går du med tanker om at blive gør-det-selv gulvmand? tilbyder vi leje af gulvsliber og udlejning af gulvslibemaskine til ‘hjemmegjort gulvafslibning’.

Billig gulvafslibning i hele Østjylland

Jeg udlejer gulvslibere i sæt bestående af: valsesliber, hjørnesliber, rondelsliber, kantsliber til billige priser. Her laves alt pudsning, gulvfunktioner og gulvbehandling i høj kvalitet, til billig gulvafslibning priser Horsens. Få inspiration til dit nyafslebne parket og besøg vores gulvcenter i Horsens, her er der parket i forskellige træsorter, gulvtyper, overfladestruktur, gulvbehandlinger samt hvor vedligeholdelses venlig det er.

Professionel gulvarbejde og flot gulvhåndværk

Alle gulvfunktioner og gulvafslibning er vores specialitet hvor vore meget dygtige gulvspecialister udfører professionelt gulvhåndværk til særdeles billig gulvafslibning priser Horsens. Lad os slibe dit parketgulv professionelt og få en gulvoverflade som du bliver tilfreds med. Vi udfører enhver form for gulvlægning og behandling, herunder:

  • Gulvafslibning
  • Gulvopfriskning
  • Gulvabonnement
  • Gulvlægning
  • Gulventreprise
  • Gulvreparation
  • Gulvtjek
Billig gulvafhøvling priser

Vi har valgt at holde vore gulvafhøvling priser i et fornuftigt prisleje hvor alle kan være med. Det er billig gulvafhøvling priser, hvor man på ingen måde bliver ruineret. Ja, det siges, at gulvafhøvling og gulvafslibning er de billigste former for boligrenovering. Det er her man får mest for pengene når boligen skal friskes op. Vi er et gulvfirma med lave faste omkostninger, og derfor kan vi holde priserne i bund. Det gælder uanset om det er en større eller mindre gulvopgave. Få mere at vide om gulvafslibning Horsens, ring og få en snak.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Gulvafslibning Horsens, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.