Gulvafslibning

Er du på udkig efter Fyns bedste og mest erfarne gulvafslibnings firma, så læs venligst mere om, hvad vi tilbyder.

Hos Odense-gulvafslibning.dk satser vi på dygtige og erfarne medarbejdere, der også er repræsentable for vores virksomhed, når vores kunder lukker dem ind i deres hjem.

 

Hertil kommer naturligvis, at de går lige så højt op i kvaliteten af arbejdet, som vi selv gør, så du som kunde kan være sikker på, at dine gulve får den bedste behandling – og den bedste gulvafslibning, markedet kan tilbyde.

 

Odense-gulvafslibning.dk satser på kvalitet

Hos odense-gulvafslibning.dk satser vi på effektive og støjsvage maskiner, der samtidig yder en kvalitet i særklasse.

Derfor kan du være sikker på, at du får en gulvafslibning i top, hvor ikke bare gulvene er flotte, men vi passer også på dørtrin og paneler, så de ikke bliver skrammet og hakket af maskinerne. Det samme gælder naturligvis, når vi bærer de tunge maskiner ind i dit hjem og op ad trapperne.

 

Kontakt os for smukke og holdbare gulve

Ønsker du et tilbud fra os, så benyt venligst vores kontakt formular. Herefter vender vi tilbage så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme på besøg i dit hjem og tage mål af gulvene.

Samtidig vil vi gerne se gulvenes tilstand, og snakke diverse detaljer for arbejdet.

Et par dage efter får du et godt tilbud fra os på, hvad en gulvafslibning vil koste samt hvad arbejdet omfatter.  Fx fremgår det klart, om det er os eller dig selv, der tager sig af den videre efterbehandling af gulvene, så de forbliver smukke og nemme at gøre rene.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)